Pärmitaigna retsept:
- 1/2 l piima
- 50g pärmi
- 1 tl soola
- 1 tl suhkrut
- 1 kg jahu
- u75 g võid või margariini
Seakõrvad tegin niimoodi, et võtain mingi koguse tainast panin lauale ja rullisin veidi õhemaks siis aga lõikasin u 3 cm laiused ning u 10 cm pikkused ribad mille keskele tõmbasin noaga väikse salgu kust panin siis teise otsa läbi,(no nagu sõlme v keerdu teeks), siis panin õli sisse, mis oli potis juba kuumaks läinud ning vahepeal keerasin, et mõlemalt poolt oleks ilus ning võtsin vahukulbiga välja ja panin vaagnale, kus jahtudes raputasin peale tuhksuhkrut.
Kaneeli saia tegin järgmisels, võtsin ülejäänu taigna rullisin laual veidi laiali (aga mitte õhukeseks), lõikasin või tükikesi peale ja siis ajasin noaga nad veidi laiali panin kuhjaga suhkrut ning kaneeli, keerasi rulli siis lõikasin tükid ning panin pannile surusin veidi laili ka et ilusad oleksid, asin veidi kerkida veel panni peal ning siis ahju küpsema 180 kraadi juurde.