Põhi:
- 100g võid
- 2 1/2 jahu
- 2 spl suhkrut
- 1/2 tl küpsetuspulbrit
- 2 spl vett
- 1 1/2 dl vett
- 1 1/2 dl suhkrut
- 2 spl jahu
- 25g võid
- 1 sidruni mahl ning riivitud koor
- 4 munkollast
- 4 munavalget
- 1 1/2 dl suhkrut
Toasoe või segada ülejäänud ainetega, lisada vesi, segada ühtlaseks ning asetada paberiga kaetud lahtikäivasse vormi (24cm läbimõõt oli minul), aja tainas ilusti laiali(u 2-3 cm servadest üles ka) ja pane 15 min külma. Hiljem torka augud kahvliga taina põhja ja küpseta u 15 min. 200c ahjus alumisel siinil. Pane kõik täidise ained kastrulisse ja kuumuta pidevalt segades kuni pakseneb ning hakkab õrnalt mullitama, siis võta ja vala vormi. vahusta erldi nõua munavalget ja kui need on piisavalt vahus, lisa vähehaaval suhkur, vahusta eel veidi ning pane samuti koogile ning ahju u 10 min. küpsema või siis niikauaks kuni besee pealt õrnalt pruunikas on juba.