Koostis:
- puhastatud lõhe (mul oli seekord u 1,3 kg)
- 1 suuremat sorti sidrun
- maitseaine (kala oma, santa marina oli minul)
- soola
- tilli
- majoneesi
Eriti krõbedad ahjukartulid:
Lõikasin kartulid pikuti neljaks, no sektorid, mul oli eelmisel päeval valmis keedetud kartulid, siis panin pannile rohkelt õli ning lasin pani kuumaks ja panin kartulid pannile, siis praadisin ümbertringi õrnalt pruuniks, asetasin ahjuplaadile ja panin pliidi grill funktsiooniga 200 kraadi juurde, kartulid ahju ja vahepeal pöörasin neid, võtsin välja kui ilusad pruunid olid, puistasin värske tilliga üle ja oligi valmis:)
Hapukurgi salat majoneesi ja hapukoorega:
tükeldasin kaks sellist suuremat kurki pisikesteks tükkideks, lisasin majoneesi, peaaegu1 tl kanget põltsamaa sinepit, segasin ära ja kui vaja lisada soola ka natuke.