Koostis:
- 1 pakk Suure-Jaani Ungari liha (oleneb sööjatest, selles pakis oli 9 tükki, ja meile piisas)
- kartulit (mina otsisin meelega võimalikult väikesed, aga, et hea koorida oleks parajalt suured kartulid, väikestest ümaratest tuleb parem toit kui suurtest mis on ära tükeldatud)
- natuke soola kartulite jaoks
- veidike vett
- veidike toiduõli
Koorisin kartulid ja asetasin ahjuvormi, mille põhja oli pandud tunde järgi õli, puistasin soolaga üle ning siis panin vormi põhja u 1,5 cm jagu vett, kõige peale aga pakitäis liha (lihatükid muidugi sättisin ilusti sinna kartulite peale) koos tema marinaadiga. Katsin pealt fooliumiga ning asetasin ahju 200 c juurde keskmisele siinile ventilaatoriga ülevalt alt küpsetusele küpsema u 45 minutiks (kui pool aega möödas segan kartuleid, aga ikka nii, et liha pealepoole jääks), lõpuks kontrollisin kas kartul on pehme, kui on siis lase 15-20 min veel grill-funktiooniga küpseda, samadel kraadidel. Kontrolli oma ahju, iga ahi on erinev ja küpsetab erinevalt. Kui kõik on pehme ja tundub ideaalne, võta ahjus ja lase hea maitsta.