Teist korda tehes on ikka ja alati parem kui esimene kord, ja kolmas kord on parem kui teine kord ja nii lõpuks jõutaksegi selle päris õige maitseni.:)
Kootis: tegin 7 kapsarulli
- tavaline pea kapsas
- 500 g hakkliha
- 400 ml koort
- maitseained
- sibul
Võtsin kapsa küljest nii palju lehti, kui palju soovisin rulle teha ja seejärel panin need keeva vette kuniks nad pehmeks keesid, aga mitte puruks vaid et roots veidi pehmem oleks, et neid hea rulli oleks keerata. Praadisin hakkliha sibulaga ilusti pruuniks, lisasin maitseained ning seejärel panin tunde järgi selle kapsalehele, no kes tahab paneb rohkem, kes tahab vähem, oleneb ka kapsalehe suurusest. Keerasin siis ilusti kapsalehe kokku, et jääks selline korrektne, et laiali ei laguneks kui praen ja kastet peale teen. Kui rullid ilusti valmis, praadisin nad mõlemalt küljelt kuldpruuniks, seejärel asetasin need haudepotti, panin u 3 cm jagu poti põhja vett, lasin kaane all podiseda u 10min ning valasin peale koore ja lasin korraks keema maitsestasin ja oligi valmis, kõrvale võib pakkuda kartuliputru, keedukartulit, üleküpsekartulit.