vahel siis kohupiima-vahukoore mass ning maasikad ja peal martsipan ning lilled ja lehed suhkrumassist, küljed kaetud võikreemiga.
Biskviit:
- 12 muna
- 12 sl suhkrut
- 12 sl jahu
- 1 tl küpsetuspulbrit
- natuke soola
ahi sooja panna 200 c peale. Munakollased ja valged eraldada, ning valged vahustada õrna soolaga tugevaks massiks mis kausist ei liigu,ning siis lisada vähehaaval suhkur, muidugi samal ajal mikserdades ning seejärel ühe kaupa munakollased, ja siis vähehaavaljälle juurde segada jahu, lusikaga segades alt ülespoole, et tainas ära ei vajuks, valöa vormi ja pista ahju, kuumust võid vajadusel vähendada u 180c-ni.
Täidis:
- 4 ml vahukoort
- 300 g kohupiimapastat
- 200 g martsipani
- u 1 kg maasikaid või veidi rohkem
- suhkur muidugi maitsestamiseks
vahustasin vahukoore suhkruga, segasin hulka kohupiimapasta, siis
lõikasin biskviidi pooleks(kuna seekord ei kerkinud nii nagu oleks soovinud), panin peale vahukoore-kohupiimakreemi
ning siis maasikad (kuna maasikad olid pisikesed siis panin terve põhja paksult väikseid terveid maasikaid täis)uuesti kreem ning siis peale teine kiht, selle määrisin ka õrnalt kreemiga ning katsin juba toidukile peal valmis rullitud ning kaunistatud martsipaniga. Lisasin veel kaunistuseks suhkrumassist roosid ja lehed.
Võikreem:
- 100 g võid (mina kasutasin rama margariini)
- veerand kl piima
- 1/2 kl suhkrut
- 1 muna
Munad vahustada kergelt suhkruga, lisada piim ja vahetpidamata segades
kuumutada, kuni segu muutub paksemaks, siis võta tulelt ja jahuta.
Eraldi nõua vahusta või ja jätkates vahustamist sega hulka jahtunud
munamass. maitsesta.