Kiiresti ja maitsvalt krõpsud, mis viivad keele alla kõigil, siinkohal pean tänama oma klassiõde, kelle juures esimest korda seda maitsesin ja kuna mu lastele see meeldis, siis tegin kodus järgi:)
Jällegi võimalusi on palju, kes tahab vürtsikamat, soolasemat magusamat jne jne.
vaja läheb lavašši taignet, mille tükeldan endale parajateks või meeldivateks tükkideks, pintseldasin toiduõliga ja raputasin peale jämedat soola(tunde järgi, ja jämedat selle pärast et siis on sellised soolatükikesed seal küljes kui ahjust võtad ja maitseb nagu oleksid soolapulgad vms). Panen tükid ajuplaadile ja 180 kraadi juurde mõneks minutiks, kui tundub, et on juba parajalt pruunid, siis tuleb välja võtta, sest kõrbema lähevad nad jube kiiresti:D