Seekord sai kasutatud ahjuliha tegemiseks sea kõhuäärt, tuli maitsev ning pehme liha, mis lausa pudenes kahvlilt.
Koostis:
- sealiha
- 2 keskmist sibulat
- 3 küüslaugu küünt
- maitseaineid
- maitserohelist
Kõigepealt lõikasin kamarasse terava noaga ruudustiku, maitsestasin ümbertringi, lisasin sibulakettad ja peeneks tükeldatud küüslaugu ning asetasin ahju küpsema, fooliumiga kaetud küpsetusvormis, eelsoojendatud ahju 175-180 kraadi juurde, paariks tunniks. See, kui pehmet liha keegi soovib on tema enda otsus samuti maitseainete lisamine, kõik käib tegelikult tunde järgi. Vahepeal keera liha ringi ja lõpusirgel küpseta ilma fooliumita, et saaks ilus pruun liha. Igatahes minu liha tuli ääretult maitsev ja kadus kiiresti:)