Kuna hooaeg rabarberitest on käes, saigi tehtud igasuguseid erinevaid katsetusi, ja pean mainima, et kõik katsetused maitsevad väga hästi:)
Koostis (põhi):
- 3 muna
- u 500 g rabarbereid
- 3 spl suhkrut
- 3 spl jahu
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- kaneel
- suhkur
Koostis besee:
- 3 muna
- suhkrut (tunde järgi, kui magusat tahad)
- natuke sidrunihapet
Põhjaks vahustasin munavalged eraldi tugevaks vahuks, lisasin ühe kaupa munakollased, suhkru ja lõpuks jahu koos küpsetuspulbriga, segasin paari kiire liigutusega segamini ja panin küpsetuspaberiga kaetud vormi, asetasin rabarberid koogile, lisasin suhkru ja kaneeli, panin ahju ja lasin veidi küpseda, kuniks tundus, et on peaaegu valmis, vahustasin munavalged natukese sidrunihaeppega, et paremini vahtu läheks ja kui vaht kõva oli siis lisasin ka suhkru, seejärel asetasin vahu koogile ning uuesti ahju 165 kraadi juurde kuniks besee on pealt kuldpruun ja õhuline, seejärel keerasin ahju kinni ja võtsin koogi välja, maitses ülehästi