Koostis:
- 300 ml vett
- 50 g võid (sulatatud)
- 500 g jahu
- 10 g soola
- 10 g suhkrut
- 1,5 tl pärmi (kuivpärm on soovitatav aga olen teinud ka tavalise pärmiga, siis tuleb pärm enne tilgakese sooja vee või piimaga ära sulatada)
Koostisained tuleb panna samas järjekorras masinasse või siis kaussi, segada ja sõtkuda kõvasti, siis kergitada, jälle sõtkuda ning uuesti kergitada ja korra veel veidi sõtkuda ning siis lõpu kergitus ja küpsema, masinaga pole probleemi see küpsetab ise, vali suure pätsi küpsetus, kolmas aste pruunisust ning programm 1 ja käima, aga ahjus keskmisel siinil ligi tund aega ja 220c juures, kuni sai on saanud kuldpruuni välimus ja siis 180 kraadi juures veel u. 10 min. Hiljem määrin saia veidi võiga ja panen pärast kilekotti ilusti, siis ei lähe kõvaks ja samas koorik jääb krõbe:)