koguseks oli vist 20 tk, kui ma õigesti mäletan
Koostis:
- 200 g juustu
- natuke majoneesi
- 1 keskmise suurusega küüslauguküün
- sinki (minul oli säästu sink, sest see on parajalt õhuke ja hea läbimõõduga, et ilusti pärast pooleks saab keskelt teha)
Riivjuust, segada natukese majoneesiga (ära liialda, ütles mulle vennanaine, kui küsisin kuidas teha, muidu pidavat mass liiga vedelaks minema, alati saab hiljem juurde panna kui vajadus tekib), mina paningi jupi kaupa majoneesi juurde kui segasin ja vaatasin, et ikka selline tahke ja korralik juustumöks jääb, mida saaks singiga rulli keerata, vajadusel maitsesta. Siis paningi enda tunde järgi juustumöksi ja keerasin singi rulli, seejärel lõikasin keskelt diagonaalselt katki, ja asetasin vaagnale ka nii et diagonaalselt lõigatud serv jääks väljapoole.