Tegin siis teist korda, seekord tulid paremad välja kui möödunud korral.
Koostisained:
- kanafileed (mina ostsin kaks pakki, seal oli umbes 4-5 väga paksu fileed, mis lõikasin terava noaga õhemaks ning hiljem vasardasin natukene..kokku sain vist 12tk)
- 2 muna
- u 100ml piima
- riivsaia
Täidis:
- 50 g võid
- maitseaineid, tilli, peterselli, murulauku (kõik hästi peeneks tükeldatuna)
segasin või maitseainetega mis olid eelnevalt väga peeneks tükeldatud ning siis tegin sellest umbes 2cm laiuse pika riba, fooliumile, siis keerasin fooliumi rulli ja asetasin külma u 15 min. Järgnevalt vasardasin kanafileed õhukeseks (läbi kilekoti, siis ei purune nii väga liha ära ja ei lenda laiali ka igast tükid ja pritsmed), siis võtsin fooliumi koos võiga uuesti välja ja tegin võist umbes paari cm pikkuse tükid ning panni vasardatud kanafileele mille keerasin rulli, siis panin muna- piima segusse ning riivsaia sisse, siis uuesti muna piima segusse ja uuesti riivsaia sisse, ning kui kõik olid niimoodi valmis tehtud ning taldrikule asetatud panin taldriku kylma u 20min, et see riivsai ja muna-piimamass seal paremini püsiks, hiljem küpsetasin rohkes õlis kuldpruuniks.